NDE Bygg – Specialist på Bostadsanpassningar

NDE Bygg har 30 års erfarenhet av bostadsanpassningar till kommuner, privatpersoner, bostadsrättföreningar och fastighetsskötare. Vi anser att alla ska kunna vistas och trivas i sina hem. Företaget har därför specialiserat sig inom handikappanpassade bostäder som ger människor med funktionshinder en bättre tillvaro. Med hjälp av vår långa erfarenhet kan vi garantera att projektet går genom en smidig process. Vi ger dig goda råd, spar din tid, och våra medarbetare kommer alltid ge dig ett trevligt bemötande.

30 års erfarenhet av åtgärder till funktionsförhindrade

När vi talar om bostadsanpassning, talar vi egentligen om tillgänglighet och utrymme. Alla i bostaden ska ha svängrum för att röra sig runt, vilket även inkluderar sjukgymnaster och arbetsterapeuter som är på hembesök. Våra åtgärder innefattar bl.a. att anpassa dörrar, ramper, trösklar, stödhandtag, badrum, duschkabiner, kök, entréer och andra specialanpassningar efter era behov. Ring gärna oss för vägledning, frågor och kostnadsförslag på 08-608 29 10

Uppdrag över hela Stockholms-regionen

NDE Bygg arbetar med samtliga kommuner i Stockholm, bl.a. Stockholm, Täby, Huddinge, Haninge, Botkyrka och Nacka. Vi deltar aktivt i processen och samarbetar tillsammans med kund/patient, kommun, arbetsterapeut och sjukgymnast för att få smidigaste & bästa resultat.

Vad kan du söka bidrag för?

Att genomföra en åtgärd vid bostadsanpassning innebär ofta ett ingrepp i anslutning till din bostad. Med stöd av bidraget kan vi utföra exakt de anpassningar som är nödvändiga för att ditt dagliga liv ska fungera. Vanliga exempel är badrumsombyggnad för tillgänglighet, duschplats, trösklar, ramper, rullstolsgarage, höj och sänkbara kökssystem, service, reparationer samt återställningar. Kontakta oss för mer information per telefon på nummer 08-608 29 10 eller via email info@ndebygg.se

Vem kan ansöka om bidrag?

Bidraget omfattar i princip alla typer av funktionsnedsättningar, exempelvis rörelsehinder, nedsatt syn, utvecklingsstörning eller allergi. Det kräver dock att nedsättningen är bestående eller långvarig. Det är din funktionsnedsättning som avgör vilka åtgärder som bidraget står för.

Hur ansöker man?

Bostadsanpassningsbidraget är ett kommunalt bidrag som riktar sig till dig som har en funktionsnedsättning, vilket bygger på en viss rollfördelning. Normalt ansöker man om bostadsanpassningsbidraget till kommunen, men genom att fylla i intresseanmälan nedan kan vi göra det enklare för dig och ta dig igenom processen. Bidraget omfattar i princip alla typer av funktionsnedsättningar, exempelvis rörelsehinder, nedsatt syn, utvecklingsstörning eller allergi. Det kräver dock att nedsättningen är bestående eller långvarig. Det är din funktionsnedsättning som avgör vilka åtgärder som bidraget står för. Fyll i vad du tror att du behöver hjälp med, så återkommer vi!

Fastighetsägare?

Är du fastighetsägare så kan NDE Bygg hjälpa er med utförande av installation, service, reparationer samt återställningar av t.ex. rullstolsgarage  bb30, brödburkar, ramper, demontering av hissar, återställning av  trappräcken m.m. Kontakta gärna oss för mer information.

Duschkabin

Ramp