Byggtrygghet sedan 1990

Enkelt uttryckt så utför vi alla jobb lika grundligt och genomtänkt som vi själva skulle vilja ha dem genomförda. Detta innefattar allt från planering, kommunikation, kvalitet, miljötänk och trygghet för er som beställare. Det är värderingar vi är stolta över, och tror att det är anledningen till vi har så många nöjda och återkommande kunder.

Historik

NDE Bygg grundades 1990 av Rolf Norberg och Hans Demander (NDE). År 2006 tog Pierre Norberg och Christian Starcevic över verksamheten. Vi har behållit en familjär atmosfär inom företaget då vi anser att alla våra medarbetare är nyckeln till nöjda kunder och en frodande verksamhet. Idag har vi ett tjugotal medarbetare inklusive ägarna Pierre och Christian, och vårt huvudkontor finns i Huddinge, Stockholm.

Bostads- & Kontorsanpassningar i Stockholm

Genom åren har vi blivit specialister på kontors- och bostadsanpassningar, badrum och köksinredning men naturligtvis utför vi alla sorters ROT-arbeten. NDE Bygg bygger hela villor, tillbyggnader, ombyggnationer samt renoverar hus och lägenheter för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och kommersiella beställare. Vi har bl.a. utfört besiktningar & bostadsanpassningar i Nacka, Huddinge, Haninge, Tyresö, Lidingö, Täby & Bromma. 

Inte vilka hantverkare som helst

Vi tror på kontinuitet och stolthet i varje jobb. Därför är alla våra hantverkare anställda hos oss och vi tar inte in vilka hantverkare som helst efter behov. NDE Bygg vet att det skapar trygghet för både vår personal och för dig som kund. På så sätt kan vi garantera dig god planering, stor noggrannhet och ett gediget yrkeskunnande i varje led.

Sofias Änglar

NDE Bygg hade äran att få medverka under vintern 2017 på TV-programmet SOFIAS ÄNGLAR med en spännande inspelning och vara med att bidra med vår kompetens till familjer i svåra situationer.

Högsta kreditvärdighet

Soliditet har gett oss Trippel A i kreditvärdighet. Det innebär att vi har ett starkt kapital och alltid betalar våra räkningar, skatter och försäkringar i tid. Det långsiktiga tänkandet präglar allt vi gör.

Våtrumsbehörighet

Vi är medlemmar i Byggkeramikrådet, BKR (tidigare PER eller Plattsättningsentreprenörers Riksförening) och har behörighet enligt Branschregler för Våtrum, BBV. Alla hos oss som jobbar med våtrum har utbildning och certifikat för det. NDE Bygg accepterar inga genvägar.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Du är alltid välkommen att kontakta oss när du behöver en byggmästare som håller måttet!