Vårt Tjänsteutbud

NDE Bygg AB har en lång erfarenhet inom flera nyckelkompetenser, allt ifrån kontors och hyresgästanpassningar till handikappanpassningar, köksmontering och badrum.

Vi tar helst ansvaret för hela vårt uppdrag (totalentreprenad), vilket ger er som kund en trygg och bekväm resa genom hela byggprocessen. NDE Bygg koordinerar alla hantverkare och övriga yrkesmän som behövs.

ROT-PROJEKT

Ni kan få hjälp med alla typer av ROT-Uppdrag, dvs Renoveringar, Ombyggnad och Tillbyggnader. Vi hjälper er gärna med mer information kring hur ROT-avdraget fungerar. Här kan ni läsa mer om ROT-avdraget.

BOSTADSANPASSNINGAR I STOCKHOLM

Genom att skapa handikappanpassade badrum och kök, gör vi det möjligt för äldre och människor med funktionsnedsättning & funktionshindrade att bo kvar i sina hus och lägenheter. Vi utför allt från att ta bort trösklar till att installera en hiss eller bygga ett rollatorförråd. Med gedigen erfarenhet och stort hjärta skapar vi en tryggare miljö i hemmet. NDE Bygg AB har varit kontrollansvariga och utfört bostadsanpassningar i bl.a. Nacka, Huddinge, Haninge, Tyresö, Lidingö, Täby & Bromma. Läs mer här om våra bostadsanpassningar & anmäl intresse

BADRUM

NDE Bygg har specialiserat oss på badrum. Alla som jobbar med badrumsrenoveringar hos oss är självklart utbildade och certifierade inom området. Vi går fortlöpande utbildningar samt håller oss uppdaterade i trender, nya material och regelverk. Eftersom vi gärna åtar oss Totalentreprenad för de projekt vi utför, samordnar vi plattsättning, el- och rörarbeten så du får en kontaktperson genom hela byggprocessen, och vi sköter samordning mellan alla hantverksgrupper.

KÖKSRENOVERINGAR

Det är många som efterfrågar ett nytt, fräscht och funktionellt kök och vi kan hjälpa er dit. Vi är specialister på köksmonteringar och köksbyten och samarbetar med de ledande fabrikat och leverantörer i branschen.

KONTORSANPASSNINGAR

När ett företag byter lokaler krävs ofta en anpassning till den egna verksamheten.
Vi utför små och stora kontorsanpassningar samt ombyggnad av större lokaler. Allt från kostnadseffektiva lösningar till mer exklusiva ombyggnationer/nybyggnationer där kunden kan ha speciella krav på utförande och material. Vi kan hjälpa till med att rita upp ditt drömkontor och förverkliga det.

NDE Bygg AB är ett komplett byggföretag med kunniga snickare. Kontakta gärna oss vid nästa bygg & fastighetsprojekt!